HARGA MAMPU MILIK

Kereta Perodua merupakan kereta yang datang dengan mampu milik. Dengan harga serendah RM38k, anda mampu memiliki sebuah kereta untuk anda dan keluarga.

KERETA BERKUALITI TINGGI

Setiap kereta yang di hasilkan Perodua adalah kereta yang berkualiti tinggi serta memiliki ciri-ciri dan sistem keselamatan yang bertaraf 5 bintang oleh ASIAN NCAP.

DESIGN YANG CANTIK

Kereta Perodua memiliki design yang cantik serta menarik. Datang bersama pakej Add On Gear Up. Sangat sesuai untuk sesiapa yang mahukan kereta yang cantik dan bergaya.

2536

Pelanggan

2046

Jualan

6784

Sasaran

Kereta Perodua

Diantara kereta terbaik di Malaysia.


"MAHU DIBANTU UNTUK UNTUK PEMBELIAN KERETA PERODUA ?? ANDA BOLEH BERURUSAN DENGAN SAYA

"ANDA PERNAH CUBA APPLY TAPI TAK LEPAS ?
JOM APPLY DENGAN SAYA, RAMAI YANG TELAH SAYA BANTU DAN BERJAYA MEMLIKI KERETA

☑ Maximum loan
☑ Full loan 0 downpayment
☑ Fast approval
☑ High trade-in value
☑ Gaji basic 2000 ke atas layak memohon
☑ Kerja kerajaan dan swasta layak memohon
☑ Skim graduan disediakan
☑ CCRIS PTPTN layak memohon (gaji 2500 dan ke atas)
☑ Tiada lesen layak memohon minimum gaji basic dan gaji kasar rm2500
☑ Dah ade kereta tapi nak beli lagi boleh ?
☑ Pernah submit kat tempat lain tak lepas nak try submit sekali lagi boleh x?
☑ Joint income pasangan atau parents boleh ?
☑ Urusan senang melalui Online sahaja
☑ Door to door servis area lembang klang

⛔CCRIS BANK.. CTOS AEON CREDIT.. AKPK TIDAK LAYAK MEMOHON
📞📞WHATSAPP http://peroduario.wasap.my
📞📞WHATSAPP http://peroduario.wasap.my

Jika anda masih lagi ragu-ragu dan masih lagi musykil tentang sebarang pertanyaan mengenai pembelian kereta.Saya bersedia membantu anda sebaik mungkin !!! Ramai yang telah saya bantu !!
Ini adalah TESTIMONI pelanggan yang berpuas hati :-

Assalamualaikum egy,terima kasih atas bantuan dari awl sampai dapat kereta
sebelum ni try loan 2-3 tempat xlepas..dengan bantuan egy dan hubungan yang baik dengan pihak bank berjaya jugak lulus loan saya
servis yg terbaik.. sy sgt berpuas hati!! thumbs up
-natasya,selayang-

"Sebelum ni saya perna submit loan dengan agen Perodua lain tapi xlepas..lepas tu sy scroll fb dan jumpa iklan encik egy..
terus direct pm dia dan submit loan dengan dia..Alhamdulillah loan saya lepas dengan bantuan encik egy"
=Ida,Putrajaya

FREEGIFT YANG MENARIK !!!
DISKAUN YANG HEBAT !!!
Untuk pembelian kereta dengan saya.
🎁🎁🎁 FREEGIFT SPECIAL DARI SAYA 🎁🎁🎁
📛 FREE VOUCHER TINTED WORTH RM 500
📛 FREE DVR DASH CAMERA
📛 FREE PETROL
📛 FREE UMBRELLA
📛 FREE STEERING LOCK
📛 FREE BAG PERODUA
📛 FREE CAR CHARGER
📛 FREE PHONE CABLE
📛 FREE PERODUA KEY CHAIN
📛 FREE ANTI SLAP MATE
📛 FREE FIBRE TOWEL
📛 FREE PERFUME
📛 FREE BALL PEN
📛 FREE SHOPPING HOOK
📛 FREE ROAD TAX COVER
📛 FREE SUN SHADE
📛 FREE 1 YEAR SMART ASSIST
📛 FREE 5 YEARS WARRANTY
📛 FREE SAFETY TRIANGLE
📞📞WHATSAPP http://peroduario.wasap.my
📞📞WHATSAPP http://peroduario.wasap.my

✔FULL LOAN
✔TRADE IN ACCEPT
✔DOOR TO DOOR SERVICE
✔TOP DEALER
✔SENIOR SALES ADVISOR
✔FREE DELIVERY SERVICE

😀😀Testimoni pelanggan😀😀👍👍
"sebelum ni saya pernah submit loan dengan agen Perodua lain tapi xlepas.. Lepas tu sy scroll fb dan jumpa iklan encik egy.. Terus direct pm dia dan submit loan dengan dia..Alhamdulillah loan saya lepas dengan bantuan encik egy"
=ida, Putrajaya
📞📞WHATSAPP http://peroduario.wasap.my
📞📞WHATSAPP http://peroduario.wasap.my

📬DOKUMEN YANG DIPERLUKA 📬
- IC
- LESEN
- PAYSLIP 3 BULAN
- BANK STATEMENT 3 BULAN
- EPF
tnc apply